tuv
1
4
5
7

Saha Urang

Tentang Kami

Énergi Anyar Solusi SKD
Panyadia.
Cara anu langkung saé pikeun nyiptakeun nilai!

Joint Tech diadegkeun dina 2015. Salaku hiji perusahaan tinggi-tech nasional, urang nawiskeun duanana ODM sarta layanan OEM pikeun EV carjer, LED Stadion Lampu, Parkir-loba Lampu sarta Smart Kutub.Ayeuna, urang gaduh palanggan sareng mitra asalna ti 35+ nagara sapertos EDF ti EU sareng LSI ti Amérika Serikat jsb.

 

Salaku perusahaan téknologi luhur anu dikhususkeun pikeun R&D, manufaktur calakan sareng pamasaran solusi héjo énergi énggal, kami ngarepkeun nyumbangkeun ka konsumén global urang tina nyayogikeun langkung seueur solusi énergi héjo dumasar kana skenario aplikasi khusus.

Stasion Ngecas komérsial

Stasion Ngecas komérsial

Stasion Pengisian Perumahan

Stasion Pengisian Perumahan

EV Ngecas Tihang

EV Ngecas Tihang

Kategori produk

Urang nawiskeun jasa ODM & OEM, barang rengse & solusi SKD.

Naha Milih Kami?

Urang nawiskeun ODM & OEM servise, rengse alus & bagian SKD.